Werken bij

Stichting Openbaar Onderwijs Westland heeft momenteel de volgende vacatures op haar scholen en het bestuursbureau:
Leerkrachten gezocht bij De Driekleur: Daltonlocatie en Wilhelminalocatie

Op OBS De Driekleur Dalton te ‘s-Gravenzande zoekt groep 6 een leerkracht voor de vrijdagen. Op de locatie Wilhelmina van OBS De Driekleur te ’s-Gravenzande is een vacature in groep 4 voor drie dagen, op woensdag, donderdag en vrijdag. Mocht je belangstelling hebben, maar niet op de genoemde dagen? In overleg is het wellicht mogelijk om e.e.a. te wisselen. Lijkt het je wat om te werken bij een van de leukste scholen van ’s-Gravenzande in een enthousiast en gedreven team? Neem contact op met Erik de Jong, directeur van beide locaties. Telefonisch te bereiken via 06 29361140 of per mail: Edjong@stoow.nl 

 

Gymleerkracht

Voor enkele van onze Westlandse scholen (0,4-0,6 WTF) zijn wij op zoek naar een gymleerkracht. Voor meer informatie verwijzen wij u naar bijgaande advertentie; Gymleerkracht.

 

Leerkrachten

Wij maken graag ruimte in onze scholen voor talenten die bij ons willen komen werken. Meer informatie? Kijk hier.

 

Invalleerkracht?
Ook zijn wij regelmatig op zoek naar bevoegde leerkrachten die interesse hebben in tijdelijke vervanging. Bent u flexibel en (bij voorkeur) breed inzetbaar, dan ontvangen wij graag een sollicitatiebrief met CV van u.  Wij verzoeken u deze te mailen naar info@openbaaronderwijswestland.nl.