Nieuws

22 augustus 2017

Daltonschool Naaldwijk presenteert Talent Transfer Traject

Trots presenteert Openbare Daltonschool Naaldwijk het Talent Transfer Traject, Basisonderwijs+.

Dit nieuwe - en voor het Westland unieke - concept vloeit voort uit de samenwerking tussen de school en Okidoki Kinderopvang.

 


Daltonschool Naaldwijk presenteert Talent Transfer Traject

Openbare Daltonschool Naaldwijk en Okidoki Kinderopvang bundelen hun krachten en bieden het Talent Transfer Traject aan als Basisonderwijs+. 

Basisonderwijs+ focust op de ontwikkeling van uw kind. Het talent van uw kind staat centraal in opvang en basisonderwijs. Uw kind profiteert van een ononderbroken leerlijn van peuter tot en met groep 8. Volledige integratie van kinderopvang en basisonderwijs maakt dit mogelijk. De samenwerking gaat veel verder dan op een traditionele brede school. Hiermee behoren we tot de voorlopers in Nederland en zijn we uniek in het Westland.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding kunt u bellen met 0174 - 623913 of mailen naar info@odnaaldwjk.nl.

 

Basisonderwijs+ is vanaf begin augustus 2017 beschikbaar op Openbare Daltonschool Naaldwijk. Kinderen vanaf twee jaar kunnen bij ons terecht voor opvang en onderwijs binnen één concept. Meer informatie vindt u op bijgaande flyer.